Dave Roelvink rijdt de dure Lamborghini van Mo Bicep kapot

Dave Roelvink rijdt de dure Lamborghini van Mo Bicep kapot

Het begon zo leuk: Dave Roelvink leende al een tijdje de opvallende Lamborghini van bekende Bredanaar Mo Bicep. Daar kwam in de nacht van maandag op dinsdag ineens een einde aan, toen Dave de wagen in de prak reed.

De zoon van Dries Roelvink deelt op Instagram een foto van de kapotte auto. Hij laat weten: “Na het wegslippen van de auto ben ik vannacht de macht over het stuur verloren. Godzijdank ben ik er vrijwel zonder letsel vanaf gekomen.”

Materiale schade
Mo Bicep, eigenaar van de auto, kan er niet mee zitten. Ook hij post wat op Instagram: een video waarin hij uitlegt dat hij veel liever materiële, vervangbare schade heeft, dan dat zijn vriend Dave wat was overkomen. “Een ongeluk zit in een klein hoekje, dus laat dit een voorbeeld zijn.”

Airbags eruit
De beelden op Instagram laten weinig aan de verbeelding over: de voorkant van de Lamborghini ligt eraf, de airbags hangen eruit. Dave laat op social media weten dat hij baalt en het zeker niet met opzet deed. Mo Bicep komt overigens niet zonder auto te zitten, onlangs schafte hij namelijk nog een andere Lamborghini aan.

Bron: Gidstv

Over de auteur

Laat een reactie achter

Over ons

Onze missie is om marktleider te worden in de online verkoop van particuliere en commerciële schadeautos. Wij bieden een toegankelijke verkoop- en inkoopwebsite. Onze promoties zijn dagelijks te volgen via Instagram en Facebook.

Social Media

Copyright © 2015 - 2021. Copyright & kopiëren; 2020. Schadeauto.nl. Alle rechten voorbehouden

Ontwikkeld door ThemeMakers