Account erstellen

Registrieren

0

14-jarige steelt auto en crasht tegen een Lamborghini Urus aan.

14-jarige steelt auto en crasht tegen een Lamborghini Urus aan.

Het kind parkeerde een gestolen Subaru Forester in de zijkant van een Lamborghini Urus.

Natuurlijk is een verhaal over een 14-jarige die een auto steelt altijd een ‘bijzonder’ iets. Het komt niet iedere dag voor dat iemand van deze leeftijd achter het stuur van een auto zit, laat staan deze zelf steelt en er dan in plaatsneemt. Alsof dat nog niet genoeg is, besloot deze Australische jongeman met die gestolen auto ook nog eens een peperdure Lamborghini Urus tot schroot te verwerken. Juist ja.

 

POLITIE ARRESTEERT EEN 14-JARIGE JONGEN NA ACHTERVOLGING
Een 14-jarige jongen uit de Australische havenstad Fremantle werd door de politie gearresteerd na een achtervolging. Tijdens een reguliere routinecontrole kreeg de politie bericht dat een gestolen Subaru Forester was gezien, die eerder als gestolen op werd gegeven na een woninginbraak. Toen de politie arriveerde bij de oprit, besloot de Subaru weg te rijden. Achter het stuur de 14-jarige jongen.

 

Ver kwam de jongen niet met z’n SUV, want aan het einde van de straat ramde hij met de auto een Lamborghini Urus. De Lamborghini reed langs, toen de Subaru op hem in reed. Na de crash besloot de bestuurder te vluchten. Het duurde niet lang voordat de politie de jongen alsnog in de boeien wist te slaan. Er zijn geen gewonden gevallen tijdens de kortstondige achtervolging. De politie heeft de jongen gearresteerd voor zowel autodiefstal en woninginbraak.

 

 

Bron : Pureluxe

Über den Autor

Schreiben Sie einen Kommentar

Über uns

Unsere Mission ist es, Marktführer beim Online-Verkauf von privaten und gewerblich beschädigten Autos zu werden. Wir bieten eine zugängliche Verkaufs- und Einkaufswebsite. Unsere Aktionen können täglich über Instagram und Facebook verfolgt werden.

Social Media

Copyright © 2015 - 2020. Copyright & kopiëren; 2020. Schadeauto.nl. Alle rechten voorbehouden

Entwickelt Von: ThemeMakers