Account erstellen

Registrieren

0

Audi RS6 knalt door een paar hekken in Nijmegen

Audi RS6 knalt door een paar hekken in Nijmegen

Per toeval kwamen wij deze video tegen op YouTube, waarin te zien is hoe een zwarte Audi RS6 dwars door een paar hekken knalt.

We hebben navraag gedaan bij Carpics, die de video uploadde, en hij wist ons te vertellen dat het ongeluk plaatsvond op een industrieterrein in Nijmegen. Tevens stuurde hij ons enkele foto’s van de aftermath, waarop duidelijk te zien is dat de 4.0-liter biturbo V8-motor wat vloeistoffen heeft verloren.

In de video, gefilmd door een beveiligingscamera, zien we de RS6 op hoge snelheid door twee hekken vliegen. Niet veel later stappen er twee mannen uit en de bestuurder heeft duidelijk last van zijn rug. Als je de remsporen op het asfalt kijken, is de oorzaak van dit ongeluk wel duidelijk. Bekijk de foto hieronder naar de olie vlekken die op de weg liggen.

Bron: Autostrada.tv

Über den Autor

Schreiben Sie einen Kommentar

Über uns

Unsere Mission ist es, Marktführer beim Online-Verkauf von privaten und gewerblich beschädigten Autos zu werden. Wir bieten eine zugängliche Verkaufs- und Einkaufswebsite. Unsere Aktionen können täglich über Instagram und Facebook verfolgt werden.

Social Media

Copyright © 2015 - 2020. Copyright & kopiëren; 2020. Schadeauto.nl. Alle rechten voorbehouden

Entwickelt Von: ThemeMakers