Account erstellen

Registrieren

0

Dave Roelvink rijdt de dure Lamborghini van Mo Bicep kapot

Dave Roelvink rijdt de dure Lamborghini van Mo Bicep kapot

Het begon zo leuk: Dave Roelvink leende al een tijdje de opvallende Lamborghini van bekende Bredanaar Mo Bicep. Daar kwam in de nacht van maandag op dinsdag ineens een einde aan, toen Dave de wagen in de prak reed.

De zoon van Dries Roelvink deelt op Instagram een foto van de kapotte auto. Hij laat weten: “Na het wegslippen van de auto ben ik vannacht de macht over het stuur verloren. Godzijdank ben ik er vrijwel zonder letsel vanaf gekomen.”

Materiale schade
Mo Bicep, eigenaar van de auto, kan er niet mee zitten. Ook hij post wat op Instagram: een video waarin hij uitlegt dat hij veel liever materiële, vervangbare schade heeft, dan dat zijn vriend Dave wat was overkomen. “Een ongeluk zit in een klein hoekje, dus laat dit een voorbeeld zijn.”

Airbags eruit
De beelden op Instagram laten weinig aan de verbeelding over: de voorkant van de Lamborghini ligt eraf, de airbags hangen eruit. Dave laat op social media weten dat hij baalt en het zeker niet met opzet deed. Mo Bicep komt overigens niet zonder auto te zitten, onlangs schafte hij namelijk nog een andere Lamborghini aan.

Bron: Gidstv

Über den Autor

Schreiben Sie einen Kommentar

Über uns

Unsere Mission ist es, Marktführer beim Online-Verkauf von privaten und gewerblich beschädigten Autos zu werden. Wir bieten eine zugängliche Verkaufs- und Einkaufswebsite. Unsere Aktionen können täglich über Instagram und Facebook verfolgt werden.

Social Media

Copyright © 2015 - 2020. Copyright & kopiëren; 2020. Schadeauto.nl. Alle rechten voorbehouden

Entwickelt Von: ThemeMakers