Account erstellen

Registrieren

0

Dit betaalde de gecrashte Toyota Yaris op de Nürburgring

Dit betaalde de gecrashte Toyota Yaris op de Nürburgring

Iedereen met internet sneller dan GPRS heeft ‘m inmiddels wel gezien; de video van de gecrashte Toyota Yaris op de Nürburgring. De Nederlander Brent tackelde het beruchte Schwedenkreuz en ook Fuchsröhre kon zijn Yaris niet pakken, maar na Kallenhard ging het mis. Hij ging van het gas waar hij dat niet moest doen en tikte de vangrails aan. De video zie je nog een keertje hieronder. De camera bleef rollen, wat Brent een Dumpert-hitje bezorgde. Op een gekneusde rib na maakt hij het trouwens goed.

De crash is nu bijna twee weken geleden en vandaag plofte de rekening van de Nürburgring op de mat, zo laat Brent weten aan TopGear. Hij moet de kosten van de reparaties aan de baan betalen en de afsleepkosten. Het afslepen gebeurt tegenwoordig niet meer door Bongard, maar door de maatschappij Lenz. Klein beetje humor bij een vervelende gebeurtenis (behalve dat de winnares van de FHM 500 bij je langskomt): je krijgt wel de sticker met ‘#weggelenzt’ bij de rekening. Een soort illuster clubje waar je eigenlijk niet bij wilt horen.

De totale kosten van de reparaties waren 2.871 euro. Deze rekening wordt naar de Nürburgring gestuurd. Zij halen daar iets van af en tellen er personeelskosten bij op. Deze rekening gaat dan naar de gecrashte persoon. Het totale bedrag dat Brent moet betalen is 2.603,54 euro. Voor alle duidelijkheid: daar zitten de reparatiekosten aan zijn auto en de repatriëring naar Nederland dus niet bij. Andere Nürburgring-fanaten wilden een crowdfunding opzetten voor Brent, maar uiteindelijk werd besloten dat een Tikkie makkelijker is. Dus wil je Brent uit de brand helpen, klik dan even op deze link (of deze of deze als ie niet meer werkt).

Bron: Top Gear.nl

Über den Autor

Schreiben Sie einen Kommentar

Über uns

Unsere Mission ist es, Marktführer beim Online-Verkauf von privaten und gewerblich beschädigten Autos zu werden. Wir bieten eine zugängliche Verkaufs- und Einkaufswebsite. Unsere Aktionen können täglich über Instagram und Facebook verfolgt werden.

Social Media

Copyright © 2015 - 2020. Copyright & kopiëren; 2020. Schadeauto.nl. Alle rechten voorbehouden

Entwickelt Von: ThemeMakers