Account erstellen

Registrieren

0

Lancia Delta HF Integrale slipt en crasht in Eindhoven

Lancia Delta HF Integrale slipt en crasht in Eindhoven

Niet alleen Dave Roelvink crasht met vierwielaangedreven auto's. Ook de bestuurder van deze Lancia Delta HF Integrale kon de controle over zijn rally monster niet houden. Nu had hij wel alles tegen in de hevige regenbuien van woensdagavond.

Het zien van een verfrommelde Lancia Delta HF Integrale. Er zijn weinig dingen die een kind van de jaren tachtig meer pijn kan doen. Toch moeten we hier kijken naar een gecrashte Delta. De auto kwam aan zijn Eindje in Eindhoven op de Limburglaan.

De bestuurder van deze schitterend gerestaureerde en onderhouden HF Integrale 16V had kennelijk niet op zoveel water gerekend. De legendarische wegligging van de zesvoudig wereldkampioen rally had even niets meer in te brengen tegen de idiote hoeveelheid water die uit de lucht kwam vallen.

De Lans is total loss en het is te hopen dat Automobili Amos er nu nog wat moois van kan maken. Deze bumpers zullen helaas niet meer helpen. Maar een HF op de sloop leggen is natuurlijk heiligschennis.

Bron: Autobahn.eu

Über den Autor

Schreiben Sie einen Kommentar

Über uns

Unsere Mission ist es, Marktführer beim Online-Verkauf von privaten und gewerblich beschädigten Autos zu werden. Wir bieten eine zugängliche Verkaufs- und Einkaufswebsite. Unsere Aktionen können täglich über Instagram und Facebook verfolgt werden.

Social Media

Copyright © 2015 - 2020. Copyright & kopiëren; 2020. Schadeauto.nl. Alle rechten voorbehouden

Entwickelt Von: ThemeMakers