Display adverteren

Sharing is caring

Display advertising is reclame maken om je doelgroep online te bereiken met banners.

Welke stappen zet je bij het opzetten van een display-strategie?
Het succes van een display-campagne hangt af van de strategie de campagne aan te vliegen. Zonder een duidelijke strategie vooraf kun je haast geen succesvolle display-campagne op zetten. Je hebt dan namelijk niet in kaart wie je doelgroep is, hoe je die moet targeten en welke boodschap je in de uitingen wilt tonen.

Banners kunnen je zeker helpen om meer sales te genereren, maar vaak is dit moeilijk te meten, zeker binnen B2B waar een aankoopbeslissing vaak langer duurt en over meerdere schijven en lagen binnen een bedrijf gaat. Daarnaast is de inhoud van de banner en de doelgroep die je bereikt hierbij natuurlijk ook van belang.

Wij maken op dit moment gebruik van een dsplay banner bij de auto pagina, we willen niet dat de klant teveel gestoord word en daarom hebben wij op dit moment alleen hier gekozen voor Display adverteren .

Wij maken gebruik van de volgende afmeting : 728 x 90

Mocht u interesse hebben om ook hier te adverteren neem contact met ons op via info@schadeauto.nl

Over ons

Onze missie is om marktleider te worden in de online verkoop van particuliere en commerciƫle schadeautos. Wij bieden een toegankelijke verkoop- en inkoopwebsite. Onze promoties zijn dagelijks te volgen via Instagram en Facebook.

Social Media

Copyright © 2015 - 2020. Copyright & kopiëren; 2020. Schadeauto.nl. Alle rechten voorbehouden

Ontwikkeld door ThemeMakers