Geldigverklaring BTW-nummer

Wilt u het btw-identificatienummer van uw binnenlandse klant controleren? Via onderstaande button kunt u naast de geldigheid van het btw-identificatienummer ook de naam- en adresgegevens van uw afnemer controleren. Is het nummer niet geldig of wijken de naam- en adresgegevens af? Neem dan contact op met uw afnemer.

Bevestiging van controle

Wilt u een bevestiging van de door u uitgevoerde btw-identificatienummercontrole? Dan kunt u het resultaat van de controle afdrukken en/of opslaan in uw computer. Bij het controleren kunt u uw eigen btw-identificatienummer invoeren. Deze wordt dan getoond op de bevestiging.

Wilt u een geldigverklaring van het BTW-nummer controleren? Via de Europese Commissie kunt u dit heel gemakkelijk zelf controleren. Let goed op bij export van een voertuig bekijk hier waar je overal aan moet denken als je een auto op 0-tarief verkoopt.

Controleren

Over ons

Onze missie is om marktleider te worden in de online verkoop van particuliere en commerciële schadeautos. Wij bieden een toegankelijke verkoop- en inkoopwebsite. Onze promoties zijn dagelijks te volgen via Instagram en Facebook.

Social Media

Copyright © 2015 - 2020. Copyright & kopiëren; 2020. Schadeauto.nl. Alle rechten voorbehouden

Ontwikkeld door ThemeMakers