Importkenteken aanvragen bij import

Heeft u tijdelijke kentekens nodig voor de of import van uw voertuig? . Wij verzorgen verschillende soorten tijdelijke kentekens uit Nederland, Duitsland. Voor de meeste situaties is een passende oplossing mogelijk. Lees meer over welk kenteken voor uw situatie geschikt is.

Kurzzeitkennzeichen | 5 dagen
Wilt u een voertuig van Duitsland naar Nederland vervoeren? Dan is het Kurzzeitkennzeichen uitermate geschikt. Zoals de naam al zegt, is het kenteken maar tijdelijk geldig (vijf dagen), wat voor dit soort ritten meestal ruim voldoende is. Let u er echter wel op dat het kenteken niet geldig is in Nederland. U kunt uw voertuig dus alleen in Duitsland en tot aan de Nederlandse grens vervoeren.

Duits Zollkenteken | 14 Dagen - 2 Maanden - 6 MaandenĀ 
Heeft u een voertuig in Duitsland gekocht en wilt u deze exporteren naar het land van bestemming? Wellicht biedt dan een Duits Zollkennzeichen uitkomst. Dit kenteken is een exportkenteken dat minimaal 14 dagen geldig is. Deze is bedoeld voor voertuigen met een Duitse registratie die voor export worden opgegeven. Met dit kenteken mag u wel naar Nederland rijden en naar de keuring rijden.

Kenteken inclusief WA-verzekering
De kentekens worden standaard geleverd met een WA-verzekering die een dekking heeft binnen heel Europa. U moet wel op ieder moment kunnen aantonen dat u de intentie heeft om het voertuig te importeren, dan wel exporteren.

Totaal: € -

Over ons

Onze missie is om marktleider te worden in de online verkoop van particuliere en commerciƫle schadeautos. Wij bieden een toegankelijke verkoop- en inkoopwebsite. Onze promoties zijn dagelijks te volgen via Instagram en Facebook.

Social Media

Copyright © 2015 - 2020. Copyright & kopiëren; 2020. Schadeauto.nl. Alle rechten voorbehouden

Ontwikkeld door ThemeMakers