Załóż konto

Rejestracja

0

Ferrari F40 (à €1,4 miljoen) brandt uit in Monaco

Ferrari F40 (à €1,4 miljoen) brandt uit in Monaco

Op 18 februari fikte (een) Ferrari F40 af in Monaco, pijnlijk om te zien. Sindsdien was er geen beeld meer van de übercoole Ferrari. Gelukkig dook er deze week beeld op van de wagen en gelukkig zijn de foto's niet geschoten op een schroothoop, maar in een garage. Er is hoop!

Wie de beelden van de fik er nog even bij pakt, weet dat 18 februari 2020 een droeve dag was. In Monaco brandde, nota bene op de geboortedag van Enzo Ferrari, een Ferrari F40 uit. De auto lijkt totaal onherstelbaar vernield door het vuur, maar kennelijk is de waarde zo hoog, dat een restauratie overwogen wordt.

De rode sportwagen staat op de foto's in de garage van Monaco Motors in het prinsdom. Tussen zijn mindere broertjes en zusjes (en nog een andere F40) biedt het brandslachtoffer wel een wat treurige aanblik. Laten we hopen dat iemand een poging doet er weer een F40 van te knutselen.

Bron: Autobahn.eu

O autorze

Dodaj komentarz

O nas

Our mission is to become the market leader in online sales of private and commercial damaged cars. We offer a accessible sales and purchasing website. Our promotions can be followed daily via Instagram and Facebook.

Social Media

Copyright © 2015 - 2020. Copyright & kopiëren; 2020. Schadeauto.nl. Alle rechten voorbehouden

Developed by ThemeMakers