Supercarblondie neemt kijkje op een parkeerplaats in Dubai vol verlaten supercars

Supercarblondie neemt kijkje op een parkeerplaats in Dubai vol verlaten supercars

Dat olie zorgt voor geld als drek moge duidelijk worden met deze bizarre video waarin Supercarblondie in verbazing op een parkeerplaats in Dubai loopt waar er allemaal verlaten supercars te vinden zijn. WTF Dubai!

Er zijn zo asociaal veel supercars in Dubai, dat er een waar kerkhof is ontstaan voor deze brute bakken. Je kunt het zo gek niet bedenken en staan wel op deze parkeerplaats. Lamborghini’s, Ferrari, Rolls Royces, Porsche’s, Aston Martin’s en zoveel meer. Het staat er helemaal vol mee!

Verlaten supercars kopen

Er moet wel voor tientallen miljoenen aan supercars hier liggen. Hoewel ze nu nog maar weinig waard zijn, moet de originele aanschafwaarde van al deze bolides gigantisch zijn. Je kan zelfs een verlaten supercar kopen voor een prikkie. Als je een handige harrie bent kun je wellicht je eigen Lamborghini Aventador omtoveren tot een keurig werkende bolide.

SupercarBlondie houdt ervan

Deze leuke blondine, genaamd SupercarBlondie, heeft tevens nog veel meer auto-gerelateerde video’s. Deze coole 34-jarige chick komt oorspronkelijk uit Brisbane, Australië, en heet eigenlijk Alexandra Mary Hirschi. Deze autoliefhebber is met name gek op alles wat meer kost dan een huis.

Bron: Dailybase.nl

Over de auteur

Laat een reactie achter

Over ons

Onze missie is om marktleider te worden in de online verkoop van particuliere en commerciële schadeautos. Wij bieden een toegankelijke verkoop- en inkoopwebsite. Onze promoties zijn dagelijks te volgen via Instagram en Facebook.

Social Media

Copyright © 2015 - 2020. Copyright & kopiëren; 2020. Schadeauto.nl. Alle rechten voorbehouden

Ontwikkeld door ThemeMakers